Odlični Honor Magic6 Lite

Odlični Honor Magic6 Lite

S obzirom na specifikacije, deluje da je Honor Magic6 Lite telefon u stvari internacionalna verzija Honor X9b uređaja nedavno lansiranog u Kini. Kompanija je bez neke posebne promocije jednostavno objavila novi uređaj čime je otvorila svoju novu Honor Magic6 seriju telefona, dok ostale, naprednije modele i dalje čekamo.

Honor Magic6 Lite je telefon srednje klase kog pokreće Qualcomm čipset, ali ne najnoviji već Snapdragon 6 Gen 1. Ovaj uređaj ima zakrivljeni AMOLED ekran dužine dijagonale 6,78 inča sa rezolucijom od 1220×2652 piksela i brzinom osvežavanja od 120 Hz.

Na zadnjoj strani nalazi se kružno kućište kamere sa sjajnim prstenom koje ga okružuje u čijoj sredini je istaknut natpis „Matrix AI Vision Camera“. Glavna kamera ima 108 MP uz ultraširoku od pet, i makro kameru od dva megapiksela. Na prednjoj strani telefona sistem kamera naravno sadrži i selfi kameru sa 16 MP.

Kada je u pitanju konfiguracija, na sajtu Honor Italy za sada je navedena samo opcija sa 8/256 GB RAM-a i memorije za skladištenje podataka, i dalje bez zvanične cene uređaja. Ipak u detaljima u telefonu Honor nagoveštava da će biti dostupan RAM kao 8+8 GB uz podršku skladišta sa 256 GB, međutim, specifičnijih informacija o ovome i dalje nema. Softver koji sadrži je Magic UI 7.2 zasnovan na Android 13 operativnom sistemu, a baterija mu je kapaciteta 5800 mAh sa podrškom za punjenje od 35 W.

Boje koje ga karakterišu su crna, zelena i narandžasta, a čim kompanija bude objavila dodatne informacije o Honor Magic6 Lite telefonu, ali i drugim članovima ove serije, ubrzo ćete ih pronaći na Benchmark sajtu.

Preuzeto sa
benchmark.rs