Call Centar: 066.6.000.555
Web shop

Sajt mobilniSvet.net se bavi prodajom isključivo NOVIH I ORIGINALNIH mobilnih telefona kao i razne dodatne opreme (brendirane i ne brendirane).

Kako su proizvođači svakodnevno povećavali broj različitih modela kao i njihovih boja imali smo sve veće iskušenje kako da kupcima ponudimo kompletnu lepezu proizvoda a da ih pri tome ne skladištimo.

Kreativnim razmišljanjem došli smo do ideje da budemo u koraku sa vremenom i damo našim kupcima mogućnost kupovine artikli putem interneta i time omogućimo dostupnost gde god da se nalaze. 

Ne možemo da garantujemo za dostpunost 100% svega što je navedeno na sajtu i trudimo se da budemo što ažurniji, ukoliko poručenog artikla nema u nabavci bićete obavešteni.

BRZO, JEDNOSTAVNO, POUZDANO I KRAJNJE EKONOMIČNO.

Svakodnevnim ažuriranjem našeg sajta pružamo informacije o svim modelima i njihovim uvek najpovoljnijim cenama, po kojima možemo da ih dostavimo na željenu adresu za 24h – 48h u zavisnosti od modela za koji se odlučite.

Do sada smo se dokazali kao lideri u Srbiji na području OnLine prodaje mobilnih telefona i imamo ozbiljne namere da u budućnosti radimo još bolje. 

Svi naši telefoni su NOVI I ORIGINALNI!

Ključ uspeha:

1. Poverenje 
2. Brzina dostave 
3. Pristupačne cene do kojih dolazimo sledećom formulom:

Najbolje nabavne cene + usklađena dinamika prodaje (nema zastarelih cena) + dobri uslovi dobavljača + mala provizija + ušteda troškova na zakup skupih lokala = Niska cena aparata.

Prijatelji sajta:

Domaci linkovi YuPortal