Call Centar: 066.6.000.555

Najčešća pitanja

 • Da li su Vaši telefoni novi?
  Svi naši telefoni su novi i nekorišćeni.

 • Da li su Vaši telefoni originalni?
  Mi se bavimo prodajom isključivo originalnih telefona.

 • Odakle su Vaši telefoni?
  Telefonima se snabdevamo od Evropskih distributera.

 • Da li vršite dostavu robe u manjim sredinama?
  Vršimo isporuku u svako i najmanje selo ili grad u Srbiji uz pomoć kurirskih službi sa kojima sarađujemo.

 • Zašto su vam cene tako povoljne?
  Trudimo se da izađemo pred kupce sa najboljim cenama. Pogledajte više u kategoriji “O nama”.

 • Da li vršite isporuku za Crnu Goru?
  Za sada vršimo isporuku samo na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine.

 • Koja je garancija da će telefon biti ispravan?
  Imate višestruku garanciju: 
  - nakon kupovine aparata imate priliku da nas kontaktirate u roku od 3 dana i zatražite zamenu aparata za isti ili drugi model u toj vrednosti ili uz doplatu za skuplji model ukoliko uredjaj ima fabriči problem odnosno nije ispravan..
  - U slučaju da nema na lageru identičnog modela kupcu se vraća novac.
  - nakon 3 dana od prijema pošiljke ulazite u redovan garantni rok.

 • Da li je svejedno koja je zemlja porekla telefona?
  Poreklo telefona je nebitno kada se radi o originalnim telefonima. U društvu postoji velika zabluda po ovom pitanju. Proizvođači imaju svoje fabrike u mnogim zemljama širom sveta, ali se gotovo uvek matične ploče telefona rade u njihovim maticama, dok se ostali delovi, kao što je ubacivanje maske, displeja, baterije i pakovanje telefona u kutije vrši u zemljama poput Mađarske.

 • Da li može telefon da se kupi na rate?
  Za sada je plaćanje isključivo jednoročno u gotovini.

 • U paketu nisam dobila-o upustvo za upotrebu a na sajtu piše da se to dobija u prodajnom paketu?!
  Na stranici modela koji ste kupili imate opciju “Upustva”.Tamo možete preuzeti uputstvo za vaš model. Sve ređe će se dešavati da dobijete CD i uputstvo za upotrebu iz razloga što je sve više modela telefona u proizvodnji (horizontalna diverzifikacija), pa je teško dostići tempo prevođenja i štampanja uputstava. Stoga će elektronska uputstva biti sve češća rešenja, ili na zvaničnom sajtu odabranog brenda potražite objašnjenje.

 • Zašto su različite cene telefona kada je isti model u pitanju samo je drugačija boja? Da li to znači da im nisu iste tehničke karakteristike?
  Nemojte dozvoliti da vas zbuni razlika u ceni! To su u potpunosti isti modeli, sa istim tehničkim karakteristikama, samo su zbog različitih boja cene drugačije, često definisane odnosom ponude i potražnje na međunarodnom tržištu.

 • Zašto vam se cena telefona sada povećala?
  Normalno je da cene nisu uvek u konstantom padu, one ponekad i porastu jer cenu određenog proizvoda najčešće definiše tržišna ponuda i potražnja. Mi se trudimo da Vam prikažemo i ponudimo sve aparate nevezano za to koliko oni u određenom trenutku koštaju. Ono što je najbitnije je to da ćemo Vam mi uvek naplatiti onu cenu aparata po kojoj kupite (naručite) u datom trenutku.

 • Da li radite isporuku na teritoriji Bosne i Hercegovine
  Da, isporuka mobilnih telefona je moguća i na teritoriji cele Bosne i Hercegovine, na cenu telefona dodaje se 5 eura (prenos u drugu državu), kupac prilikom preuzimanja telefona plaća poštarinu po cenovniku kurirske službe Euro Express BiH u KM.
  Za BiH se šalju samo telefoni, porudžbine za dodatne stvari tipa baterije, folije, futrole neće biti poslate jer nije isplativo.

  Virman, čekovi, kartice, paypal
 • Cene prikazane na sajtu su cene za gotovinsko plaćanje koje Vi plaćate kuriru kada vam donese pošiljku, osim ako drugačije nije dogovoreno sa prodavcem (na virmanske uplate, čekove se dodaje 20%..)
  Plaćanje karticama i paypal-om je u pripremi