Call Centar: 066.6.000.555
Šifra proizvoda : 1239
Vrsta opreme : - OPREMA ZA TELEFONE -
Naziv : Samsung U900 Baterija
Lager : Ima na stanju
Cena u evrima: 6 €
Cena u dinarima: 711 din
Kom

Samsung U900 nSonic Baterija za Mobilni Telefon

Odgovara za sledece modele:

  • Samsung L170
  • Samsung L810
  • Samsung U800
  • Samsung U900
  • Samsung S3310
  • Samsung S7330

Ova baterija se odlikuje izuzetnim kvalitetom i trajnošću.

Tehničke specifikacije standardne baterije za Samsung U900 u potpunosti zadovoljavaju sve normative tako da ove baterije predstavljaju adekvatnu zamenu originalnim baterijama.

Sve baterije dolaze fabrički istestirane i kondicionirane i za razliku od drugih stižu na tržište direktno sa proizvodne linije.

Izbegavajte pražnjenje vase baterije do kraja, jer to nepotrebno opterećuje bateriju. Bateriju treba redovno puniti. Ne ostavljajte bateriju predugo ispražnjenu jer time možete smanjiti kapacitet i skratiti životni vek baterije.
Nemojte da modifikujete dorač‘ujete, pokušavate da ubacite strane predmete u bateriju, da je uranjate ili da je izlažete vodi ili drugim tečnostima.
Ne pravite kratak spoj. Do slučajnog kratkog spoja može da doč‘e kada neki metalni predmet kao što je novčić, spajalica ili slično, napravi direktni kontakt pozitivnog (+) i negativnog (-) izvoda baterije (Izvodi su metalne tračice na bateriji). Kratkim spajanjem izvoda može da se ošteti baterija ili predmet kojim je ostvaren kontakt.
Izbegavajte ekstremne temperature.Pokušajte da bateriju uvek držite na temperaturi od 15C-25C. Ekstremne temperature smanjuju kapacitet i skraćuju životni vek baterije.
Ne bacajte baterije u vatru pošto mogu eksplodirati. Baterije odlažite u skladu sa propisima. Molimo da ih po mogućtstvu reciklirate. Ne odlažite ih kao kućni otpad.
Upotrebljavajte bateriju samo za ono šta je namenjena. Nepravilno korišćenje baterije može da prouzrokuje požar, eksploziju ili drugu opasnost.Nikada ne koristite oštećeni punjač ili bateriju. Držite bateriju van domašaja dece.


Baterije, Siemens, nSonic Samsung U900 nSonic Baterija za Mobilni Telefon cena: 711 dinara

Prodaja Baterije, Siemens, nSonic i najniza cena Samsung U900 nSonic Baterija za Mobilni Telefon cena: 711 rsd. Isporuka po celoj Srbiji, poručite telefonom ili online. Vaš mobilnisvet.net.

* Slike su opisnog karaktera, nazivi artikla su tačni i odgovarajući.