Call Centar: 066.6.000.555

ISPORUKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU

Poštovani

Počeli smo sa isporukom mobilnih telefona na teritoriji cele Bosne i Hercegovine.

Isporuka mobilnih telefona je moguća i na teritoriji cele BiH, na cenu telefona dodaje se 5eura (prenos u drugu državu), kupac prilikom preuzimanja telefona plaća poštarinu po cenovniku PTT RS/BiH u KM. 
U toku je razmatranje otvaranja našeg predstavništva u Sarajevu i Banja Luci.

Sajt mobilnisvet.net je internet prodaja mobilnih telefona najpoznatijih svetskh brendova kao što su Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson, HTC, Blackberry, Motorola itd.

Mobilni svet je prisutan svuda u našem okruženju u svakom pogledu, mobilni telefoni su svuda. Naša ideja je jednostavna, Mobilnisvet nastoji informisati posetioce o mobilnim telefoima, prodaji i cenama mobilnih telefona. Posetioci mogu direktno preko stranice modela videti specifikacije i cene mobilnih telefona.
Mobilni svet tezi da ima najveci izbor i najnize cene mobilnih telefina u Novom Sadu, Beogradu odnosno u Srbiji. Isporuka mobilni telefona je sirom Srbije za 24h. Cena telefona je prijazana u evrima radi preglednosti.

Na našem sajtu su prikazani svi najaktuelniji modeli mobitela i cene koje se svakodnevno ažuriraju.

Cene mobitela na sajtu su informativnog karaktera i podložne su dnevnim promenama. Ne garantujemo za 100% tacnost objavljenih podataka.Internet prodaja Mobilnisvet.net posluje po principu subagenture - porucivanja modela. Online shop mobilnisvet.net se bavi iskljucivo prodajom novih i originalnih mobilnih telefona. Isporuka na Vašu adresu širom Srbije Postoji mogucnost da nemamo sve oglašene telefone na lageru.ž

U toku je razmatranje otvaranja našeg predstavništva u Sarajevu i Banja Luci.

Spisak gradova

 


Internet prodaja
www.mobilnisvet.net
mobilnisvet.net@gmail.com
+381666000555