Call Centar: 066.6.000.555
Naziv telefona : Samsung Galaxy S10 Plus Uskoro
Garancija na telefon : DA
Ukupan broj pregleda ovog modela : 852 puta
Ovaj model trenutno nemamo na stanju

Opis modela Samsung Galaxy S10 Plus Uskoro

Samsung galaxy s10

Samsung je i prošlog februara predstvio nov telefon iz svoje Galaxy S serije, ali bi za razliku od S9 ove godine S10 trebalo da donese neke radikalnije promene. Za sada je samo izvesno da će premijera biti održana 20. februara i to u San Francisku.
Ove godine Samsung slavi 10 godina Galaxy serije. Pozivnica upravo to i nagoveštava. Tu su dva telefona sa zakrivljenim ivicama i to je sve što korejska kompanija za sada namerava da otkrije.
Naravno, to ni malo nije omelo pokretanje brojnih nagađanja ali i pojavu brojnih fotografija koje bi trebalo da omognu da naslutimo kako će izgledati Galaxy S10 kaoi Galaxy S10+. Takože, izvesno je da će Samsung prvi put predstaviti i treći model i to sa oznakom Lite ili pak pod imenom Galaxy S10 E.
Ako je verovati informacijama koje je objavio Forbs očekuje nas Galaxy S10 sa baterijom od 3,500 mAh dok će Galaxy S10+ imati bateriju kapaciteta.
Manji model bi trebalo da dođe sa ekranom od 6.2 inča, veći sa 6.44 inča
Kao i ranije, pozivnica jasno ukazuje na to šta će biti predstavljeno. Kako najavljuje The Wall Street Journal, trebalo bi da Samsung predstavi čak četiri telefona ovom prilikom. U planu su tri uređaja koji će se pojaviti u sklopu Galaxy S10 linije, ali bi istovremeno trebalo da bude predstavljen novi, sklopivi smartfon, oznake Galaxy Fold. Istovremeno, ali ne i na istoj lokaciji, budući da će ovaj telefon biti predstavljen u Londonu, na događaju koji će se održati istovremeno sa ovim u San Francisku. Najzad, očekuje se da će tokom proleća biti predstavljen još jedan Galaxy S10 model – varijanta koja će doneti podršku za 5G mreže.
Prema trenutno aktuelnim glasinama, u planu je pristupačniji Galaxy S10 Lite sa sufiksom E, koji će imati 5,8-inčni ekran, zatim standardan Galaxy S10 sa 6,1-inčnim ekranom, te Galaxy S10+ sa 6,4-inčnim ekranom. Očekuje se da svi telefoni postanu dostupni tokom marta. Malo iznenađenje je u tome što je Samsung do sada tradicionalno predstavljao svoje top telefone krajem februara na Mobile World Congress manifestaciji u Barseloni, koja će se ove godine održati od 25. do 28. februara. No, ovog puta će predstavljanje telefona uslediti nešto ranije. Na donjoj fotografiji možete videti izgled telefona, a nju je objavio poznati insajder, Evan Blas.
Prema dosadašnjim glasinama, telefoni će se odlikovati rupicom na ekranu za prednju kameru (punch-hole display), a treba podsetiti da Samsung nikada nije koristio kontroverzni zarez na svojim telefonima do sada. Očekuje se da će telefoni imati i veći broj kamera u odnosu na prethodnike, gde bi Galaxy S10+ mogao da ima i do četiri kamere pozadi i dve napred. Honor je već predstavio svoj V20 telefon sa sličnim displejem i slično pozicioniranom prednjom kamerom, pa se može očekivati da Android proizvođači u tom smislu odu korak dalje od Apple-a, koji je zbog insistiranja na raznim senzorima koje koristi u procesu Face ID verifikacije prinuđen da i u sledećoj generaciji zadrži istovetan dizajn telefona sa zarezom.

Mobilni telefon Samsung Galaxy S10 Plus Uskoro prodaja po AKCIJSKOJ ceni: 0 dinara u Srbiji. Originalno fabričko pakovanje Samsung Galaxy S10 Plus Uskoro mobilnog telefona sa garancijom. Isporuka po Srbiji za 24h. Pogledajte slike i detaljne karakteristike Samsung Galaxy S10 Plus Uskoro telefona. Poručite telefonom ili online. Vaš mobilnisvet.net
OSNOVNI
PODACI
Poznat kao
Mreže
Dimenzije
Masa
Oblik
Tastatura
Procesor
Takt procesora
Baterija
BATERIJA
Kapacitet baterije
Režim razgovora
Stand by režim
Ostalo
GLAVNI
EKRAN
Tip ekrana
Broj boja
Rezolucija ekrana
Ostalo
POMOĆNI
EKRAN
Tip ekrana
Broj boja
Rezolucija ekrana
Ostalo
GLAVNA
KAMERA
Orjentacija sočiva
Broj pixela senzora
Rezolucija fotografije
Rezolucija videa
Ostalo
POMOĆNA
KAMERA
Orjentacija sočiva
Broj pixela senzora
Rezolucija fotografije
Rezolucija videa
Ostalo
ZVUK
Zvučnik
Melodije
Format melodije
Ostalo
INTERNA
MEMORIJA
Kapacitet
Maksimalno podržano
EXTERNA
MEMORIJA
Formati
Uz aparat
Menjanje kartice
OPERATIVNI
SISTEM
Vrsta
Verzija
Formati
JAVA
Profil
Konfiguracija
FUNKCIJE
Osnovne
Napredne
KOMUNIKACIJA
Kablom na
Bežično
Prenos podataka
WAP pretraživač
Email protokol
Podržane tehnologije
PODRŽANE
TEHNOLOGIJE
GPRS
EDGE
3G
Wlan
Bluetooth
USB i spikerfon
GPS
SADRŽAJ PAKETA

samsung galaxy s10

Video

Dupli klik za punu rotaciju ili držite levi klik i pomerajte miša levo - desno.

Pitanja i odgovori

Upišite Vaše ime i prezime
Upiši pitanje
Upiši kod sa slike levo
 

POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Uputstvo za Samsung Galaxy S10 Plus Uskoro

Preuzmi uputstvo